Σας εμπιστεύονται 240.000+ άνθρωποι

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Εκπτώσεις όγκου έως και 15%

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Δείτε αυτές τις συλλογές!

Μεσογειακή σαλάτα με φασόλια

Ψάχνετε για ένα φρέσκο, γευστικό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά γεύμα που υποστηρίζει το ταξίδι σας προς την υγεία; Αυτή η συνταγή για Μεσογειακή Σαλάτα με Φασόλια είναι ιδανική τόσο για βαριατρικούς ασθενείς όσο και για οποιονδήποτε αναζητά μια επιλογή γεύματος υψηλής πρωτεΐνης και χαμηλών λιπαρών! Γεμάτη με φασόλια πλούσια σε φυτικές ίνες, τραγανά λαχανικά, ελαιόλαδο που είναι καλό για την καρδιά και ζουμερό χυμό λεμονιού, αυτό το πιάτο τροφοδοτεί το σώμα σας με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ενώ ικανοποιεί τους γευστικούς σας κάλυκες. Σαλάτα με φασόλια με κουτάλι σερβιρίσματος

Σε αυτή τη συνταγή, δίνουμε έμφαση στα φασόλια! Περισσότερο από ένα ευέλικτο συστατικό, τα φασόλια είναι πραγματικά διατροφική δύναμη. Είναι γεμάτα με πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, φυτικές ίνες και απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν σταθερή ενέργεια, προάγουν την υγεία του πεπτικού συστήματος και σας βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό ακριβώς είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του πιάτου!

Σαλάτα με φασόλια με κουτάλι σερβιρίσματος έξω από το μπολ

Αυτή η συνταγή για Μεσογειακή Σαλάτα με Φασόλια είναι μια απλή, φιλική για προετοιμασία γεύματος επιλογή που συμπληρώνει τα περισσότερα διατροφικά και βαριατρικά προγράμματα. Είτε την απολαμβάνετε ως ελαφρύ γεύμα, ως συνοδευτικό πιάτο, είτε σερβίροντάς την σε πάρτι, αυτή η πολύχρωμη σαλάτα είναι ένας νόστιμος τρόπος να παραμείνετε σε τροχιά με τους στόχους ευεξίας σας ενώ γιορτάζετε τη γεύση και τη διατροφή σε κάθε μπουκιά.

Λαχταράτε κάτι φρέσκο, γευστικό και εύκολο; Αυτή η Μεσογειακή Σαλάτα με Φασόλια είναι για εσάς!

 

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ CELEBRATE - Μεσογειακή Σαλάτα με Φασόλια

   Μερίδες: 8 Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά


Υλικά

  • 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια (15 ουγγιές η κάθε μία), ξεπλυμένα και στραγγισμένα, ή 3 φλιτζάνια μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια
  • 1 κονσέρβα ρεβίθια (15 ουγγιές), ξεπλυμένα και στραγγισμένα, ή 1 ½ φλιτζάνια μαγειρεμένα ρεβίθια

  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (περίπου 1 φλιτζάνι)

  • 2 σέλινα, κομμένα στη μέση ή σε τρίτα κατά μήκος και ψιλοκομμένα (περίπου ¾ φλιτζάνι)

  • 1 μέτριο αγγούρι, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο από σπόρους και ψιλοκομμένο

  • ¾ φλιτζάνι ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός

  • ¼ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

  • ¼ φλιτζάνι χυμός λεμονιού (περίπου 1 ½ λεμόνια)

  • 3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες ή ψιλοκομμένες

  • ¾ κουταλάκι του γλυκού λεπτό αλάτι

  • Μικρή πρέζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Οδηγίες

  1. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε μαζί το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το αλάτι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ρίξτε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
  2. Σε ένα μπολ σερβιρίσματος, συνδυάστε τα προετοιμασμένα φασόλια, τα ρεβίθια, το κρεμμύδι, το σέλινο, το αγγούρι και γαρνίρετε με μαϊντανό.

  3. Σερβίρετε αμέσως για τη μέγιστη γεύση ή αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο, καλυμμένο, για μερικές ώρες. Τα υπολείμματα θα διατηρηθούν καλά, καλυμμένα και στο ψυγείο, για έως και 4 ημέρες. Αν χρειαστεί, ξυπνήστε τα υπολείμματα με λίγο αλάτι ή λίγο χυμό λεμονιού.

Κατεβάστε τη Συνταγή



Προηγούμενη θέση
Επόμενη ανάρτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν